Toughbookilta uusia tabletteja kenttätyöhön

06.10.2011
Panasonic on kehittänyt kaksi uutta, haalaritöihinkin sopivaa tablettia. Toughbook CF-H2 sopii liitäntöineen esimerkiksi kenttähuollon langattomaan työnohjaukseen. CF-D1 on suunniteltu moottoreiden diagnostiikkaan ja laiteasennuksiin korjaamoilla tai kentällä.

Molemmissa malleissa on erittäin kirkas näyttö. CF-H2:n voima riittää myös terveydenhuollon tietojärjestelmien langattomaan käyttöön, sillä suorituskyky on jopa viisinkertaistunut edeltävän mallin (CF-H1) tehosta.

Prosessorina on 1,7 gigahertsin Intel (CoreTM i5-2557M), ja RAM-muistia löytyy 2 gigabittiä. Näyttöä ohjaa Intelin HD 3000 –grafiikka.

Patentoitu käsihihna helpottaa käsittelyä, ja desinfioitava näyttö kestää pölyä ja roiskeita. Pyöröpolarisaatiolla varustettua transflektiivista kymmenen tuuman Dual Touch –näyttöä voi lukea vaikka kirkkaassa auringonvalossa.

CF-H2:een saa 3G-yhteyden, kameran, GPS:n sekä viivakoodinlukijan. Ajoneuvokäyttöön on tarjolla telakointiasema. Tehokone painaa vain 1,58 kiloa.

 

Työkalu autojen diagnostiikkaan

CF-D1 on kehitetty yhteistyössä johtavien ajoneuvovalmistajien kanssa. Uuden sukupolven diagnostiikkalaite on suunniteltu erityisesti korjaamojen ja kentällä liikkuvien huoltoteknikoiden tarpeisiin.

Laitteessa on täyden työvuoron kestävä akku, 13,3 tuuman HD-laajakuvanäyttö, led-taustavalo, Intel® Core™i5-2520M (2.5GHz) -suoritin ja 320 gigatavun kiintolevy.

Tämäkin Toughbook kestää iskuja, pudotusta, nesteitä, pölyä ja äärilämpötiloja.

Suuri näyttö sopii hyvin telematiikan ja teknisten rakennekuvien tarkasteluun. Paineen tunnistavaa kosketusnäyttöä on helppo käyttää sormella, sormikkaalla tai kynällä.

Terävän näytön kirkkaus on 400cd/m². Ulkokäyttöön on saatavana versio, jonka kirkkaus on jopa 1,000cd/m².

Kolmiosaiseen liitäntämoduuliin voidaan kofiguroida asiakkaan tarpeen mukaan VGA, toinen LAN-liitin tai vahvistettu USB-liitin. WLAN- ja Bluetooth-yhteyksiä voi täydentää 3G:llä ja GPS:llä. Lisävarusteita ovat myös sormenjälkilukija, älykortinlukija, 1,3 megapikselin web-kamera ja 3 megapikselin kamera.

Laitetta on helppo kantaa ja käyttää yhdellä kädellä, ja sen voi asettaa kyljelleen tai säädettävään telakointiasemaan. Painoa on 2,3 kiloa.


AIHEET

Energia

Turvallisuus

Tehokkuus

Kaukoviisas

Video

KAUKOMARKKINAT

Yhteystiedot

UUTUUDET