AV-osaajia sairaaloihin!

26.03.2012
Julkisten sairaaloiden av-laitteet ovat vanhentuneita. Tekniikka ei vastaa suomalaisen lääketieteen ja hoidon huipputasoa, sanoo kaukoviisas Miikka Korja.

Kela virtuaaliseksi, hoivatyötä roboteille

07.10.2011
Aasia digitalisoituu, mutta Suomi rämpii järjestelmäviidakossa. Ikääntyvällä ja harvenevalla maalla on kiire avata verkot virtuaalivirkailijoille ja robottihoitajille, sanoo Kaukoviisas Teppo Turkki.

Löysät pois kulutuksesta!

11.04.2011
Kaukoviisas Jarek Kurnitskin mukaan energiamääräysten kiristyminen jatkuu, ja uusiutuvan energian kilpailu kasvaa. Rakentajilta ja asentajilta vaaditaan lisää osaamista.

Tylsää matkaa!

07.10.2010
Kaukoviisas Heikki Sepän maailmassa kuskit puhaltavat itse, videokamerat valvovat ja järjestelmä sakottaa ajoneuvon haltijaa.

Koulutus kuntoon

26.05.2010
Kaukoviisas Johan West on huolestunut tapahtumatekniikan opetuksesta. Tekniikkaa ja tietoteknikkaa pitäisi osata enemmän.

Lisää ilmalämpöpumppuja

27.04.2010
Professori Antero Aittomäki kaipaa lisää ilmalämpöpumppuja ja sanoo, että yksittäiset ongelmat ovat saaneet liikaa huomiota. "Kun laitteita myydään paljon, niin joukkoon mahtuu negatiivisiakin kokemuksia.”

Ala kaipaa tutkimusta

02.10.2009
Laitteilta ja järjestelmiltä pitää vaatia päivitettävyyttä, ja säästää kannattaa harkiten, sanoo Kaukoviisas Jari Väinölä.

Kriisi uhkaa kotihoitoa

18.06.2009
Terveydenhuollon visionääri Timo Aronkytö sanoo, että kotihoidon potilasmäärä kolminkertaistuu, mutta resurssit voivat jopa supistua. ”Kuormitukseen pitäisi valmistautua muuttamalla hoitajien tapaa toimia.”


AIHEET

Energia

Turvallisuus

Tehokkuus

Kaukoviisas

Video

KAUKOMARKKINAT

Yhteystiedot

UUTUUDET