Turvakamera siirtyy varkaista ostajiin

07.10.2011
Kasvojentunnistus alkaa olla perusominaisuus hyvissä IP-kameroissa. Uusi sovellus hyödyntää turvatekniikkaa myös markkinoinnissa.

IP-kamera torjuu Tukon hävikkiä

11.04.2011
Tuko Logistics kitkee varastoterminaalin hävikkiä uusilla IP-kameroilla. Kaapelointi, huolto ja päivitys on edullisempaa kuin analogisessa järjestelmässä.

Alkolukko kaikille

07.10.2010
Lakiuudistus tuo alkolukot päivähoito- ja koulukuljetuksiin. Fortumin Juha Matikainen esittää alkolukon ja ajopäiväkirjan asentamista kaikkiin työsuhdeautoihin.

Kaikki irti kassasta

07.10.2010
Plasmanäytöt, digitaalinen viestintä ja valvontakuva yhdistyvät entistä tiiviimmin McDonald’sin uuteen kassajärjestelmään. Porvoon tragedia vauhdittaa turvakameroiden yleistymistä.

IP-kamera sai lisää aisteja

26.05.2010
Verkkokamera.fi-palveluun on nyt helppo yhdistää turvallisuutta parantavia lisälaitteita.

Videotekniikka yllätti

29.10.2009
Poliisi haki pitkään tekniikkaa, jolla johtokeskus saa kuvayhteyden kentälle. Vidorflex kelpasi valtiovierailun turvajärjestelyihinkin.

Ilman kompromisseja

02.10.2009
Määrä ei korvaa laatua. Epäluotettavasti toimiva kamera voi aiheuttaa ylimääräisen seisokin, ja tietokoneelle kaatunut vesilasi saattaa tuhota viikkojen työn.

Tulli lisää röntgenvalvontaa

02.10.2009
Tulli lisää nykyaikaista valvontatekniikkaa. Pian myös kaikki junarahti kulkee Vuosaaren satamassa Suomen ensimmäisen junaröntgenin läpi.

Lisää kilpailua!

02.10.2009
Pohjois-Karjalan pelastuslaitos uusii lähes 30 paloaseman Virve-laitteet. Joensuussa iloitaan teknologian kehittymisestä ja kilpailun lisääntymisestä.

Videotekniikka

02.10.2009
Poliisi haki pitkään tekniikkaa, jolla johtokeskus saa kuvayhteyden kentälle. Vidorflex kelpasi valtiovierailun turvajärjestelyihinkin.

Etsintä siirtyy ruudulle

02.10.2009
Pelastustöiden johtaminen helpottuu, kun liikkuva kuva siirtyy kännykkäverkkoa pitkin maastosta johtokeskukseen. Viranomaiskäyttöön suunniteltu järjestelmä auttaa suurissa poliisioperaatioissa, onnettomuuksissa ja etsinnöissä. Yleisöä kuvayhteys palvelee ensi kesänä palveluskoirien MM-kisoissa Hämeenlinnassa.


AIHEET

Energia

Turvallisuus

Tehokkuus

Kaukoviisas

Video

KAUKOMARKKINAT

Yhteystiedot

UUTUUDET